Forside

Strategi – «den vise plan»
Hvilken retning skal du – hvilken retning skal din bedrift. Skal vi på tur i ukjent terreng bruker vi kart og kompass, det bør vi også gjøre i mange av våre andre «turer». Mange tenker at å lage en strategi er en lang prosess, og at det resulterer i en lang rapport. Hvordan enkelt ha både mål og mening med veien fremover?

Balanser dine styrker
LIFO®Metoden er en adferdsansalyse som skaper større innsikt i egen adferd og større forståelse om hvordan din adferd påvirker andre. I tillegg bidrar den til mer effektiv kommunikasjon, samhandling og forståelse i lederteam og grupper.

Gründerskap
Vi påstår at gründere og gründerinner er en egen mennesketype, som trenger spesielle egenskaper for å lykkes. Det koster blod, svette og tårer å bygge en bedrift. Mange tror at det er enkelt, med sannheten er at du må ha en enorm stayerevne, godt med kapital, tåle å gå uten lønn over lengre tid, avstå fra ferier den første tiden, være mye ensom – den første gründertiden er som en lang berg og dalbane tur…men det er gleder også. Vi jobber som mentor for oppstartsbedrifter